Subota, 01 Svi 2021 13:35

U hotelu Sheraton uz nazočnost premijera Plenkovića održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a

U hotelu Sheraton jučer popodne je održana 40. sjednica Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko neretvanske županije kojoj je nazočio i predsjednik stranke premijer Andrej Plenković, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica.

Nakon što je pozdravio nazočne gradonačelnike, načelnike i ostale članove Županijskog odbora sastanak je otvorio predsjednik županijskog HDZ-a i saborski zastupnik Branko Bačić, a premjer Plenković  se u svom obraćanju nazočnima osvrnuo na aktualnu političku situaciju, te krizu izazvanu pandemijom koronavirusa, kao i svemu što Vlada radi kako bi ublažila posljedice pandemije.
 
Na kraju sastanka nazočne je pozdravio i predsjednik župskog općinskog odbora stranke Lovorko Klešković, te izrazio zadovoljstvo što se ovaj sastanak uz nazočnost premijera Plenkovića održao u hotelu Sheraton, na mjestu nekadašnjeg hotela Orlando gdje je prije 30 godina osnovan župski ogranak stranke.

- Zbog situacije s koronavirusom  tu obljetnicu nismo mogli proslaviti, te nam je posebno drago što se ovaj sastanak održao baš ovdje - rekao je Klešković.

.