Četvrtak, 18 Lipanj 2020 22:31

Ministar Vili Beroš nositelj liste HDZ-a u 10. izbornoj jedinici posjetio članove župskog Općinskog odbora stranke

Ministar zdravstva Vili Beroš i nositelj liste HDZ-a u desetoj izbornoj jedinici posjetio je večeras Srebreno gdje je nazočio predizbornom sastanku članova Općinskog odbora HDZ-a Župa dubrovačka i predsjednika temeljnih ogranaka. Uz ministra Beroša u Srebreno su stigli i kandidati na listi HDZ-a u našoj županiji; gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, predsjednik Županijskog odbora stranke Branko Bačić i župan Nikola Dobroslavić.

U uvodnom dijelu ovog, kako je istaknuo Branko Bačić, prvog predizbornog skupa vladajuće stranke u desetoj izbornoj jedinici članove župskog ogranka i goste su pozdravili predsjednik Općinskog odbora Lovorko Klešković i načelnik Silvio Nardelliju. Slijedilo je obraćanje kandidata; Mata Frankovića 5. na listi,  Nikole Dobroslavića 14.,te na kraju dva vodeća kandidata s liste drugog Branka Baćića i nositelja Vilia Beroša.

- Vlada Andreja Plenkovića je ne samo u tijekom ove krize uzrokovane infekcijom Covid 19, nego i u svim drugim ranijim situacijama postavila vrlo visoke standarde i jednostavno u ovom trenutku, trudim se ali ne vidim političku snagu koja bi bila ni blizu naših mogućnosti i nastojanja. Zato je još važnije da ne dobije mandat netko takav, jer o tome ovisi naša budućnost i naš život. Moramo dozvoliti ljudima koji žele i znaju voditi Hrvatsku da nastave tim putem. Iako je izbor na izgled lak, moramo biti svjesni da je svaki glas iznimno važan i da moramo napraviti sve da naše obitelji u cijelosti glasuju, da naši prijatelji glasuju, da se glas o učinkovitosti ove Vlade proširi - poručio je okupljenima ministar Beroš.

.